Puolitoista vuotta – yrittäjästä onnistujaksi

RakennuslordiKategoroimatonJätä kommentti

Rakennuslordi Oy:n taival ylitti puolentoista vuoden rajapyykin vuodenvaihteen tienoilla.
Jonkinmoisesta menestymisestä kertonee se, että oma aika ei riittänyt uusien web-sivujen väkertämiseen.
Nämä tuli nyt askarreltua-paskarreltua Myagentin Iiron kanssa yhteistoimintaharjoituksena.

Vanhat sivut tein itse – ja säästin – Google Sivustoilla. Oleellista oli saada yhteystiedot nettiin. Google Sivustoja jatkossakin käytän oikeissa töissä, niillä kun saa aikaiseksi toimivan projektisivuston hankkeen tiedonhallinnan ja tiedon jakamisen työkaluksi. Nopeasti, kevyesti ja helposti. Kuten omat verkkosivunikin. Valmista ei tarvitse olla, julkaista pitää.

Näiden WordPress-sivujen myötä Rakennuslordi Oy:n ulkoasu päivittyy nykyaikaiseksi ja skaalautuu mobiiliinkin.
Ja siinä sivussa tulee toki tutustuttua, josko WordPressillä olisi käytännön sovellutuksia rakennushankkeissa.

Uusien sivujen myötä piakkoin on tarkoitus julkaista referenssisivu, josta konkreettisemmin ilmenee, mitä meikäläinen tekee. Otsikkojen tiedonhallinta, tietomallinnus, aikataulut mahtuu kuitenkin mm. kaikki. Reaalielämän esimerkeillä kertoen kolttoset havainnollistuu selkeimmin. Kerron tarinani. Wait for it.

Tai no, referenssisivu julkaistaan jo nyt, mutta vielä geneerisenä. Sivu täydentyy yrityskohtaisella sisällöllä sitä mukaa kun saan pyydettyä luvat ao. yrityksiltä.

Kuten tiedonhallinnan saralla yleensä, tärkeää on saada tieto liikenteeseen ja kommentoitavaksi – rikastutettavaksi muiden osaamisella palautteen myötä. Loppuun asti hiottu ‘valmis’ ratkaisu on niin last season. Sama pätee myös näihin sivuihin. Laitetaan jakoon ja kehitetään edelleen.

-Jouni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *